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  • Welcome to Wildrose Country
About me...Helen/헬렌의 부엌에서

블친 레드팍스님 생일을 축하하면서 만든 펏지 케이크(Tunnel of Fudge Cake)

by Helen of Troy 2008. 10. 2.

오늘 존경하는 blogger, redfox님의

39번째 생일주간을 맞아서,

밤 9시에 일이 끝나자마자 부랴부랴

서둘러서 케이크 레시피가 상까지 받은

유명한 걸로 골라서 오븐에서 지금 구워지고 있다.

 

1시간 동안 구어야하고

또 초콜렛 glaze를 cake가 식어야 위에 부울수가 있어서

기다리는동안 레시피를 올려본다.

 

참고로 이 레시피는 Pillsbury 회사에서 매년 주최하는

Bake-off contest (베이킹 콘테스트)에서 1966년

텍사스 출신 Ella Rita Helfrich 님의 레시피로 그해

베이킹 부문에서 우승을 한 레시피이다.

 

 

재료 Cake:

1 3/4 cups sugar

1 3/4 cups butter, softened

6 eggs

2 cups powdered sugar

2 1/4 cups all purpose flour

3/4 unsweetened cocoa

2 cups chopped walnuts

 

Glaze:

3/4 cup powdered sugar

1/4 cup unsweetened cocoa

6 teaspoons milk

 

만드는 법

 

 

1. Heat oven to 350F.

2. Grease and flour 12-cup bundt pan or 10" tube pan.

3. In large bowl, combine sugar and butter.

4. Beat until light and fluffy.

5. Add eggs 1 at a gime, beating well.

6. Gradually add 2 cups powdered sugar.

7. Blend well.

8. By hand, stir in flour and remaining cake

   ingredients until well blended.

9. Spoon batter into greased and floured pan.

10. Spread evenly.

 

11. Bake at 350F for one hour. 

12. Cool upright in pan on wire rack for 1 hour.

13. Invert onto serving plate.

14. Cool completely.

 

15. In small bowl, combine all glaze ingredients, adding

    enough milk for desired drizzling consistency.

16. Spoon over top of cake, allowing some to run down sides.

 

Yield: 16 servings.

 

 오븐에서 꺼내서 식힌 다음..

 

준비해놓은 glaze를 얹어주고..

 

우선 한조각 이쁜 접시에 담아서...

주인공인 여우언니님 먼저 따뜻할 때 드세요..

 

이건 여러 블로거 친구들 드시구요.

 

다시 한번 생일 축하 합니다.....